6ix9ine anklager Snoop Dogg for at være stikker – Snoop er ikke glad: »Better leave the Dogg alone«

6ix9ine anklager Snoop Dogg for at være stikker – Snoop er ikke glad: »Better leave the Dogg alone«
Snoop Dogg.

Snoop Dogg har været en af 6ix9ines mest udtalte kritikere, siden den 24-årige rapper blev løsladt fra fængsel og ufortrødent fortsatte sit comeback, efter at have samarbejdet med politiet.

Snoop Dogg har særligt kritiseret 6ix9ine for at være stikker, men ifølge 6ix9ine kaster Snoop Dogg med sten i et glashus.

I fredags spurgte 6ix9ine sine Instagram-følgere, om han skulle afsløre, hvilke andre rapper der har samarbejdet med politiet gennem tiden: »For de (politiet, red.) fortalte mig alt, da jeg startede«.

Det fik ikke overraskende snebolden til at rulle. Kort efter kommenterede 6ix9ine sit opslag: »Snoop Dogg, vi skal tale sammen«, hvorefter han antydede, at Snoop Dogg har ‘stukket’ Death Row-grundlæggeren Suge Knight: »Du benægter, men al papirarbejdet ligger online og Suge Knight taler om det fra fængslet. Men vi vælger at ignorere, hvem vi vil kalde stikkere«.

6ix9ine delte efterfølgende et gammelt interview med Suge Knight, der (meget vagt) insinuerer, at Snoop Dogg undgik fængsel, fordi han samarbejdede med politiet.

Snoop Dogg har selvfølgelig benægtet alle anklagerne og insisterer på, at han stadig er på god fod med Suge Knight: »I ved, at jeg intet havde at gøre med Suge Knights dom. Vi havde den samme advokat. Den rotte kalder mig en stikker, men han har garanteret selv fabrikeret papirarbejdet. Han arbejder trods alt med politiet«.

I en nu slettet video fortsatte Snoop Dogg sin kritik af 6ix9ine: »Rottedreng, du har bare at lade mig være i fred. […] Du må hellere lade the Dogg være. Find dig en kat. Tom og Jerry shit«.

Noget tyder på, at denne beef langt fra er ovre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af