6ix9ine giver 200.000 dollar til velgørenhed – men donationen afvises

6ix9ine giver 200.000 dollar til velgørenhed – men donationen afvises
6ix9ine.

Det her 6ix9ine-comeback bliver bare mere og mere mærkeligt. Efter den kontroversielle rapper har slået rekorder på Instagram og Youtube, og samtidig hånet sine mange kritikere, var det forleden tid til lidt imagepleje. Derfor donerede Tekashi, som han kaldes, 200.000 dollar til velgørenhedsorganisationen No Kid Hungry, der arbejder med at give mad til børn i USA.

Men rapperen nåede knap at melde ud, at han ville give den flotte sum, før det kom frem, at No Kid Hungry havde afvist donationen. Det har øjensynligt noget at gøre med Daniel Hernandez’ aka 6ix9ines blakkede ry.

Organisationens talsmand Laura Washburn udtaler således følgende til sitet HipHopDX: »Vi er taknemmelige for Hr. Hernandez’ generøse tilbud om at donere til No Kid Hungry, men vi har informeret hans repræsentanter om, at vi har afvist donationen. Som en børnefokuseret kampagne er det vores politik at afvise donorer, hvis aktiviteter ikke stemmer overens med vores mission og værdier«.

6ix9ine var – selvfølgelig – hurtig til at svare på den afviste donation. »No Kid Hungry vil hellere tage mad ud af munden på uskyldige børn, jeg har aldrig set noget så ondskabsfuldt«, lød det i et Instagram-opslag, som siden er slettet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af