Premiere: Marwan indtager Trillegården med Shooter Gang og Speedy i ‘TG Bando’-videoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I starten af 00’erne havde Aarhus’ hiphopscene en gylden periode, hvor kunstnere fra byen dominerede dansk rapmusik. De seneste mange år har København og omegn dog sat dagsordenen – indtil for nylig, hvor en række unge artister er begyndt at give byen en stemme igen. Og nu kan du faktisk høre repræsentanter fra begge Aarhus-generationer på samme sang.

Marwan, der var en pioner på scenen i starten af 00’erne, har nemlig inviteret de unge rappere Shooter Gang og Speedy med på sin nye single, der blev sluppet i fredags og nu har fået en pænt hårdtslående video. Der er ild, masker og masser af attitude i ‘TG Bando’, der hylder kvarteret Trillegården, hvor alle rapperne kommer fra.

Marwans forbindelse til det unge aarhusianske hiphopmiljø stikker desuden dybere end blot en enkelt sang. Han bestyrer nemlig et musikstudie i byen, hvor han agerer en form for mentor for byens unge rappere. ‘TG Bando’ kunne meget vel være et resultat af det arbejde, Marwan lægger i at fremme unge artister fra Aarhus.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af