TDE-direktør maner til tålmodighed: »King Kendrick vender snart tilbage«

TDE-direktør maner til tålmodighed: »King Kendrick vender snart tilbage«
Kendrick Lamar i New York. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Hvis der er noget, de seneste måneder har lært os, er det, at tålmodighed er en dyd. Og hvis der er noget, Kendrick Lamar-fans efterhånden har lært, er det præcis samme sag. Rygterne om, at Kendricks kommende femte album skulle være lige om hjørnet, har efterhånden svirret frustrerende længe.

Dette ved Top Dawg Entertainment-direktøren, Anthony Tiffith, hvorfor han i en Instagram Live-stream forleden gav os følgende korte, men dog alligevel opmuntrende besked: »Forbliv tålmodig. King Kendrick vender snart tilbage«.

Tiffith afslørede ikke, hvornår King Kendrick mere præcist vender tilbage, men ikke desto mindre er det beroligende nyt fra pladeselskabsdirektøren, der om nogen må vide, hvornår udgivelsen ligger i kalenderen.

Vi har tidligere støvsuget nettet efter fup, fakta og konspirationsteorier for at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen om det næstkommende album fra Kendrick Lamar. Men til syvende og sidst kan vi nok kun konkludere, at Kendricks femte album eksisterer (hvilket blev bekræftet af Thundercat i slutningen af marts) – og at vi ifølge Anthony Tiffith snart kan vente det.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af