Artigeardit lukkede INPUT LIVE og Soundvenue-kontoret med et brag

Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede koncerter og interviews over tre dage, hvor også Tessa, Suspekt, Elias Boussnina og Ida Laurberg optrådte.
Artigeardit lukkede INPUT LIVE og Soundvenue-kontoret med et brag
Artigeardit til INPUT LIVE. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Artigeardit indtog Soundvenue-kontoret med fuldt band, da Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede INPUT LIVE fra den 9. til den 11. juni. Så efter mere nedbarberede setups med Tessa, Elias Boussnina og Ida Laurberg bragede rapperen igennem med live-trommer, scratch og keys.

Vi fik blandt andet en snigpremiere på singlen ‘Den værste’, som først udkom dagen efter INPUT LIVE-optrædenen, ligesom den stærke ‘Bagsæde’ var på setlisten.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

INPUT LIVE handlede dog også om andet end live-musikken, da kunstnerne både havde taget en gave med til vores nybyggede kontorreol og svarede på seerne og læsernes spørgsmål.

Artigeardit havde taget en Suntop med til vores nye reol. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Artigeardit havde taget en Suntop med.

»Jeg plejer at rappe meget om Suntop, og så blev jeg bare Suntop-fyren på en eller anden måde. Det er jeg også helt nede med«, begrundede han gavevalget til vores vært Kristian Karl.

Blandt brugerspørgsmålene var der en, som gerne ville have nogle gode råd i forhold til rim og flow, når man skriver tekster.

»Mit bedste tip er at øve sig rigtig, rigtig meget«, sagde Ardit. »Og læse rimordbøger. Det gjorde jeg, da jeg var yngre. Så lærer man også nye ord, og det er jo vigtigt, når man skal rime. Jo flere ord, du kan, jo større sandsynlighed for at rime med noget. Det er faktisk ren matematik«.

Artigeardit med band. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Så er det råd i hvert fald givet videre.

Du kan stadig se eller gense hele Artigeardits medvirken i INPUT LIVE på Facebook HER.

(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af