Angel Olsen annoncerer nyt album – hør titeltracket ‘Whole New Mess’

Angel Olsen annoncerer nyt album – hør titeltracket ‘Whole New Mess’
Angel Olsen.

»Himmelstræbende, kølig perfektion«. Således lød vores vurdering af Angel Olsens sidste album, ’All Mirrors’, der ifølge så godt som alle de større musikmedier var en af sidste års absolut bedste udgivelser – og den sneg sig da også ind som nummer 10 på vores egen liste over de bedste internationale af slagsen.

Men selvom det er under et år siden, vi sidst kunne opleve Angel Olsen i albumform, kan den amerikanske singer-songwriter nu allerede annoncere, at hun er på vej tilbage med en ny udgivelse. Denne gang er der tale om en plade med titlen ‘Whole New Mess’, der udkommer den 28. august. Første single fra albummet i form af dets intime titeltrack er allerede ude akkompagneret af en stemningsfuld musikvideo, der går helt tæt på Olsen i mere og mindre forvrængede nærbilleder.

’Whole New Mess’ bliver Angel Olsens første plade siden 2012, der er optaget helt solo. Helt oplagt kunne det tænkes at have at gøre med coronapandemien, at Olsen har begået værket uden nogen bandkammerater i studiet, men ifølge Pitchfork går optagelserne helt tilbage til 2018 – og den offentliggjorte trackliste afslører da også, at flere af numrene er gengangere fra ’All Mirrors’ i nye versioner.

Angel Olsen udtaler i en pressemeddelelse, at solooptagelserne vidner om et dybt personligt værk: »Jeg havde gennemgået et break-up, men det var så meget større end det – jeg havde også mistet venner. Når du kommer ud af et forhold, er du nødt til at undersøge, hvem du er eller var i alle forhold. Jeg ville indspille, mens jeg stadig gik igennem disse følelser. Det er personlige optagelser, indkapslet i et øjeblik«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Whole New Mess’
1. Whole New Mess
2. Too Easy (Bigger Than Us)
3. (New Love) Cassette
4. (We Are All Mirrors)
5. (Summer Song)
6. Waving, Smiling
7. Tonight (Without You)
8. Lark Song
9. Impasse (Workin’ for the Name)
10. Chance (Forever Love)
11. What It Is (What It Is)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af