Eminem rapper om George Floyd og corona på ny sang med Kid Cudi

Eminem rapper om George Floyd og corona på ny sang med Kid Cudi
Eminem. (Foto: Facebook / Eminem)

Den her var uventet. Den 47-årige raplegende Eminem og den 36-årige Kid Cudi er på hver sin vis stilskabende artister, der har præget den nuværende generation af rappere. Men de har gjort det på meget forskellige måder.

Nu mødes de alligevel på ‘The Adventures of Moon Man and Slim Shady’, hvis titel refererer til de to kunstneres alteregoer. Sangen er (ligesom Cudis seneste solosingle ‘Leader of the Delinquents’) en rendyrket rapsang.

Den består af et langt vers fra hver rapper. Cudi er personlig, og fortæller blandt andet om sin tid på rehab. Eminems vers er mere kontroversielt. Det omhandler både coronavirus (der sammenlignes med en »zombie apocalypse«) og George Floyd. »How the fuck is it that so many cops are dirty«, spørger han blandt andet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af