Københavnsk hotel lægger gårdhave til sommerkoncerter med blandt andre Bette, Gents og Bremer/McCoy

Københavnsk hotel lægger gårdhave til sommerkoncerter med blandt andre Bette, Gents og Bremer/McCoy
Bette til Distortion Ø. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Hvis solskinsregnen udenfor giver dig festivalabstinenser (eller måske bare det faktum, at vi i et lykkeligt parallelunivers ville stå foran Orange Scene i aften), er der her et lille plaster til det blødende musiksår. Bookingbureauet smash!bang!pow! og Arthur Hotels har nemlig stablet en lille koncertrække på benene midt i København.

Under titlen ’Courtyard Concerts’ slår Hotel Kong Arthur (lige ved Dronning Louises Bro) portene op til sin hyggelige gårdhave fem aftener i juli. Kunstnerne, der lægger vejen forbi gårdhaven, er Bremer/McCoy, Palace Winter, Marshall Cecil, Bette og Gents.

Hvert navn indtager gårdhaven med hele to set hver på hver sin spilledag. Det vil altså sige, at man kan købe billetter til koncerter både klokken 17 og klokken 20, og der sættes hundrede styks til salg til hver koncert.

Billetterne koster 100 kroner stykket (og så er den første øl på Nørrebro Bryghus’ regning), og billetsalget sættes i gang i dag, den 1. juli, klokken 10 via Billetlugen.

Courtyard Concerts – program
12. juli kl. 17.00 + 20.00: Bremer/McCoy
18. juli kl. 17.00 + 20.00: Palace Winter
19. juli kl. 17.00 + 20.00: Marshall Cecil
25. juli kl. 17.00 + 20.00: Bette
26. juli kl. 17.00 + 20.00: Gents

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af