6ix9ine annoncerer nyt album – og ja, titlen handler om, at han er en snitch

6ix9ine annoncerer nyt album – og ja, titlen handler om, at han er en snitch
6ix9ine.

6ix9ine har skabt en konstant storm af kontroverser og ny musik, siden han kom ud af fængsel tidligere i år.

Rapperen, der har samarbejdet med politiet om at få bandemedlemmer anholdt, har ramt førstepladsen på USA’s hitliste og slået rekorder på Instagram og Youtube – alt imens hiphopscenen har kæmpet med, hvordan den skal reagere på den kontroversielle kunstner. Samtidig har 6ix9ine trollet løs og blandt andet skabt røre i hjembyen New Yorks gader.

De seneste par uger har der dog ikke været ny musik fra New York-rapperen, og det skyldes måske, at han gemmer sangene til sin kommende udgivelse. 6ix9ine har nemlig netop annonceret, at hans første album siden løsladelsen fra fængsel lander 4. september.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Albummets navn er selvfølgelig endnu en gimmick. Det hedder nemlig ‘Tattle Tales’, hvilket sådan cirka kan oversættes til ‘sladrehistorier’ – en klar reference til, at 6ix9ine er kendt som hiphophistoriens mest kendte snitch. Altså en person, der har samarbejdet med politiet.

Der er ingen trackliste til albummet endnu, men mon ikke udgivelsen indeholder de fire sange, 6ix9ine har udgivet siden sin løsladelse: ‘Gooba’, ‘Trollz’ (med Nicki Minaj), den spansksprogede ‘Yaya’ og ‘Punani’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af