Bon Iver får hjælp af Bruce Springsteen på ny single fra ‘sæson fem’ – hvad end det betyder?

Bon Iver får hjælp af Bruce Springsteen på ny single fra ‘sæson fem’ – hvad end det betyder?
Bon Iver.

Bon Iver høster i øjeblikket store roser for sit bidrag til Taylor Swift-sangen ‘Exile’, men Justin Vernon arbejder også på sin egen musik og har netop udgivet den nye single ‘AUATC’. Titlen står for ‘Ate Up All Their Cake’.

Sangen følger efter ‘PDLIF’ fra april, og ifølge artworket er ‘AUATC’ ‘episode to’ af ‘Bon Iver: Season Five’. Bandet har indtil videre udgivet fire album med sidste års ‘i,i’ som det seneste, så den mest nærliggende tanke vil jo være, at der er tale om singler fra album nummer fem. Men det er altså ikke bekræftet endnu.

‘AUATC’ har desuden en række kendte gæster, og både Bruce Springsteen og Jenny Lewis bidrager med vokal.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af