Premiere: Fraads-frontmand bliver forvandlet til ‘Fiskemanden’ i ny musikvideo

Fraads har altid været enere på den danske hiphopscene. Deres følsomme og ofte ret intense sange handler mere om menneskelige relationer og kropslige situationer end om bling, blær og ballade.

Alligevel er det pænt uventet, at de nu har kastet sig ud i noget så sjældent som en fantasty-inspireret fabel om en Fiskemand og en Dragekvinde på det netop udkomne »magisk realistiske« (ifølge gruppen selv) konceptalbum ‘Fraaads’.

Den historie får nu en ny dimension i muskvideoen til ‘Fiskemanden’, en af fortællingens centrale sange, der handler om den titulære fiskeskabning. I videoen er forvandlingen helt tydeliggjort i form af Fraads-frontmanden Frederik Espersen, der er muteret til en gælledækket, humanoid søskabning.

‘Fiskemanden’ fortsætter, hvor den forrige video til ‘Dragekvinden’ slap. Espersen har således fundet et stort æg, som sandsynligvis har en forbindelse til albummets femme fatalistiske dragekvinde. Fiskemanden kærtegner det og transporterer det hele vejen ned til havet, hvor han møder den anden Fraads-halvdel, David Engelbrecht, som han afleverer ægget til.

Det ligner dog, at den uhyggeligt smilende Engelbrecht har nogle ret dæmoniske hænder – så har Fiskemanden lige afleveret sit kostbare dragehjerte til en djævleskikkelse?

Måske finder vi ud af det i næste afsnit af Fraads’ fabelagtige fantasy-saga.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af