Royce Da 5’9” siger, at ét Snoop Dogg-album er bedre end alle Eminems album

Royce Da 5’9” siger, at ét Snoop Dogg-album er bedre end alle Eminems album
Eminem. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

For nylig kom det lidt overraskende frem, at Snoop Dogg ikke ser Eminem som en af verdens ti bedste rappere, og at han tilmed krediterer en stor del af kollegaens succes til Dr. Dre. Snoop og Eminem er ellers begge Dre-protegéer og har samarbejdet flere gange før. Snoop har siden rakt hånden ud til Eminem med et Instagram-opslag, men altså ikke trukket sine udtalelser tilbage.

Nu er der landet endnu en lidt overraskende udmelding fra en Slim Shady-allieret. Royce Da 5’9”, der er Eminems måske tætteste samarbejdspartner, har nemlig meldt ud, at han ser Snoop Doggs debutalbum ‘Doggystyle’ som værende bedre end samtlige album af Marshall Mathers. Til gengæld sætter han Eminem højere som rapper.

»Snoop er kvalificeret til at sige alt det, han sagde«, har Royce Da 5’9” skrevet i en kommentar på Instagram. »Og ja, jeg er enig i, at Dre gav os den bedste version af Marshall. Jeg forstår fuldstændig de kriterier, han bruger. Jeg ser på det anderledes som fan. Snoop er ikke lige så højt oppe på min liste som Eminem, men jeg kan ikke leve uden ‘Doggystyle’. Det tager jeg over alle Eminem-album… det hele er subjektivt«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af