Se Cardi B og Joe Biden diskutere årets præsidentvalg – blandt andet Black Lives Matter og Trump

Se Cardi B og Joe Biden diskutere årets præsidentvalg – blandt andet Black Lives Matter og Trump
Cardi B. (Foto: Jora Frantzis.)

Cardi B kan meget andet end at smide beskidte rim om ‘WAP’. Hun har før vist, at hun også prioriterer at være politisk aktiv. Det har man især set, de gange rapstjernen har været i dialog med den tidligere demokratiske præsidentkandidat Bernie Sanders.

I forbindelse med et større interview har Elle Magazine nu fået Cardi B i kontakt med den demokratiske præsidentkandidat Joe Biden, og i løbet af en 16 minutter lang videosnak kommer de ind på den presserende Covid–19–situation, USA’s sundhedsreform, Black Lives Matter-bevægelsen – herunder drabene af George Floyd og Breonna Taylor – samt Donald Trump og hans »farlige løgne«, som det bliver beskrevet.

»Jeg vil ikke have en, der lyver for mig og fortæller mig, at det er okay ikke at gå med mundbind, og at alt bliver okay«, udtaler Cardi om coronakrisen. Hun fortsætter: »Jeg vil have en præsident, der fortæller mig, hvilke skridt vi skal tage, for at vi kan få det bedre«.

Derudover forklarer rapperen også, i forlængelse af Black Lives Matter-protesterne, at: »Vi vil bare have retfærdighed. Vi vil bare gerne føle os som amerikanere«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af