Snoop Dogg deler hyldest til afdøde Nipsey Hussle – hør ‘Nipsey Blue’

Snoop Dogg deler hyldest til afdøde Nipsey Hussle – hør ‘Nipsey Blue’
Snoop Dogg.

I morgen 15. august ville det have været Nipsey Hussles 35-års fødselsdag. Nu har Snoop Dogg udgivet nummeret ‘Nipsey Blue’ som en hyldest til den afdøde vestkystkollega.

I foråret 2019 blev Hussle skudt foran sin egen butik, Marathon Clothing, hvor han kort efter blev erklæret død. Han efterlod sig to børn og skuespillerkæresten, Lauren London. 

Allerede i går delte Snoop Dogg på Instagram, at der ville komme noget til ære for hans »neffew« – ledsaget af et tilhørende billede af rapperen selv iført »#nipseyblue« foran et stort vægmaleri.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nipsey Hussle udgav sit anmelderroste debutalbum ‘Victory Lap’ i 2018 ovenpå en række mixtapes. Han nåede – udover sit hyppige samarbejde med YG – at lave musik med navne som Kendrick Lamar, Young Thug, Diddy og selvfølgelig Snoop Dogg.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af