Taylor Swift langer ud efter Donald Trump: »Han er godt klar over, at vi IKKE vil have ham som vores præsident«

Taylor Swift langer ud efter Donald Trump: »Han er godt klar over, at vi IKKE vil have ham som vores præsident«
Taylor Swift. (Foto: Beth Garrabrant.)

Taylor Swift fortsætter med at vise politisk engagement. Hun overraskede med genreskiftet på sit seneste album, ’Folklore’, men hun står fast plantet, når det gælder sin holdning til USA’s nuværende præsident Donald Trump – nemlig at han ikke er egnet til den titel.

Dette kom senest til udtryk i går på Swifts Twitter-konto i forbindelse med den stigende krise vedrørende det amerikanske postvæsen, United States Postal Service (USPS).

»Trumps kalkulerede demontering af USPS beviser en ting klart: Han er godt klar over, at vi IKKE vil have ham som vores præsident. Han har valgt åbenlyst at snyde og sætte millioner af amerikaneres liv i fare i et forsøg på at blive ved magten«, skriver Swift blandt andet.

Det drejer sig om, at Donald Trump har meddelt, at han ikke ønsker at finansere USPS. Dette har mødt stor kritik, da det ifølge demokraterne menes at være et forsøg på at forhindre brevstemmer. Det forventes nemlig, at mange flere vælgere vil brevstemme under Covid-19-forholdene.

Donald Trump ønsker at »ødelægge vores ret til at stemme og stemme sikkert«, skriver Swift.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af