Tessas nye single ‘Ghetto Fabulous’ er en af hendes hårdeste sange hidtil

Tessas nye single ‘Ghetto Fabulous’ er en af hendes hårdeste sange hidtil
Tessa. (Foto: Jesper Skoubølling)

Sidst vi hørte fra Tessa, delte hun opløftende budskaber på singlen ‘Bål’. Men bare rolig: Hun har ikke glemt, hvordan man deler verbale tæsk ud. Det beviser hun på den nye single ‘Ghetto Fabulous’.

Den nye sang er blandt hendes hårdeste til dato, og Nicki Pooyandeh serverer et slæbende, tungt beat, der lyder som noget, Stepz ville gå ind over. Tessa er da også i fuld gangsta bitch-mode: »De ser en classy bitch / en Louis-taske-bitch / smasker tasken i dit ansigt, ghetto fabulous«, lyder det på omkvædet.

Andre steder er der den slags selvsikre sexrim, som er Tessas varetegn. »Piger knepper, hvem de vil / fyre knepper, hvem de kan«, lyder mantraet for eksempel et sted. Der er også et par rimelig hårde linjer om at tæske fjendtlige piger: »Knækkede tusindkroners negler på en piges kind / fik nogle endnu flottere dagen efter, hun fik ti sting«. Av.

»Mit liv nu er så langt fra det, jeg havde for bare et år siden, men jeg er stadig gadetøs til benet«, udtaler Tessa om sangen i en pressemeddelelse, hvor det også står, at rapperen bruger sommeren på at færdiggøre sin debut-ep.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af