Viral reaktionsvideo sender Phil Collins’ ‘In the Air Tonight’ tilbage på hitlisterne

Tim og Fred Williams er takket være deres reaktionsvideoer blevet en sensation på Youtube – og internettet generelt.

Her dokumenterer de 22-årige tvillingebrødre deres første møde med ældre hits som Dolly Partons ‘Jolene’, Queens ‘Bohemian Rhapsody’ og Phil Collins’ ‘In the Air Tonight’, og det er især deres reaktionsvideo på sidstnævnte, der går viralt for tiden.

De to drenges reaktion er nemlig ret fantastisk. De snakker eksempelvis om, at Phil Collins’ intense ansigt på coveret ligner, at »han stirrer ind i deres sjæl«, og så går de selvfølgelig helt amok, når de legendariske trommer sparker ind.

Videoen har i skrivende stund over 4,6 millioner visninger på Youtube, og den ekstra opmærksomhed, som hittet fra 1981 har fået som følge, har været nok til at sende sangen tilbage på hitlisterne. Salgstallene for ‘In the Air Tonight’ er nemlig steget med over 1000 procent.

I øjeblikket indtager ‘In the Air Tonight’ således en flot andenplads på amerikansk iTunes, kun overgået af Cardi B og Megan Thee Stallions ‘WAP’.

Derudover har brødrene Williams også fået mindst én celebrity-fan. Nemlig selveste Dolly Parton, der har tweetet sin begejstring.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af