Justin Bieber erstatter Drake i den nye video til ’Popstar’ med DJ Khaled

Justin Bieber erstatter Drake i den nye video til ’Popstar’ med DJ Khaled
Justin Bieber i videoen til 'Popstar'.

Man kunne måske godt forestille sig, at DJ Khaled kunne være et noget … intenst bekendtskab. Det måtte Drake i hvert fald erfare i et nyt videoklip, hvor DJ Khaled kimer ham ned for at få en musikvideo til deres fællestrack ’Popstar’ i hus. Men mens Drake sidder og kigger alle Khaleds Facetime-beskeder igennem, indser han, at han overhovedet ikke kan overskue det.

Hvad gør man så? Man ringer da bare til sin hjemmedreng Justin Bieber og spørger, om han ikke lige kan agere lege Drake for en dag. Bieber var heldigvis frisk på vikartjansen, og således er videoen til ’Popstar’ gået hen og blevet en ret genial lille oplevelse.

»Tak JB, jeg skylder dig én« lyder det fra Drake via Instagram. Bieber nævnes da også af Drake på nummeret med linjen: »Shit don’t even usually get this big without a Bieber face« – og hvorfor i alverden ikke trække på sin allermest popstar-agtige ven, når nu tracket hedder ’Popstar’?

Videoen er endnu ikke tilgængelig via Youtube under danske himmelstrøg, men der ligger længere videoklip fra hele balladen via gutternes Instagram, som kan ses herunder. Koda og Google er ganske vist endnu ikke blevet enige om en aftale, der gør musikken tilgængelig på Youtube i Danmark, men eftersom Cardi B og Megan Thee Stallions superhit ’WAP’ uden forklaring i går blev tilgængelig, kan man jo håbe på, der snart er flere, der følger trop.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Thanks JB…I owe u you one. 🤍

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af