Lupe Fiasco udnævner sig selv til en bedre lyriker end Kendrick Lamar – TDE-præsidenten kommenterer

Lupe Fiasco udnævner sig selv til en bedre lyriker end Kendrick Lamar – TDE-præsidenten kommenterer
Kendrick Lamar. (Foto: Christian San Jose)

»Hvem er den bedste lyriker? Lupe Fiasco eller Kendrick Lamar?«. Da dette spørgsmål i weekenden blev stillet via Twitter, blandede ingen ringere end hiphopveteranen Lupe Fiasco sig selv i diskussionen for at sætte sin stemme – på sig selv, selvfølgelig.

Diskussionen blev mere og mere ophedet, hvilket fik Top Dawg Entertainments præsident, Punch (der vel at mærke har Kendrick i Top Dawg-folden), til at blande sig med en kort, kontant kommentar: »Lol«.

Lupe Fiasco har sidenhen slettet en del af sine tweets, hvilket han efterfølgende forklarede med »Jeg sletter altid tweets’ene. Jeg lever ikke i nuet« (hvad det så end helt præcist skal betyde). Men det lykkedes da alligevel en række Twitter-brugere at gemme Lupes uddybning, inden den forsvandt.

Lupe Fiasco forklarede, at mens han synes, at Kendrick overordnet set er den overlegne artist af de to, snupper Lupe selv førstepladsen i lyrik-afdelingen.

»Med mine egne ord, endnu en gang for jer bitches, jeg elsker noget KDot, det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre (…) Synes jeg, han er en god lyriker? Ja. Synes jeg, han er den bedste lyriker? Nej. Synes jeg, der er lyrikere, der er bede end ham? Ja. Er han en bedre kunstner end mig? Er han en bedre lyriker end mig? Nej. Skriver han bedre sange end mig? Ja«.

Lupe Fiasco har da også tidligere langet ud efter Kendrick Lamars lyrik-skills, blandt andet i en række tweets tilbage i 2018, hvor han skrev, at Kendrick »ikke lever op til mine standarder for en top-lyriker«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af