Premiere: Høker blæser følelserne og energien op på ‘Storskærm’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er specifikt én ting, jeg ikke kan lade være med at fokusere på i musikvideoen til Høkers nye single ‘Storskærm’: De bobbende hoveder.

Meget af tiden gennem de tre minutter og 44 sekunder bevæger de fire bandmedlemmer nemlig deres hoveder – op og ned i takt til musikken.

Det giver en særlig form for energi; det her er alt andet end stillestående. Det er ikke meningen, at lytteren skal stå stille til. Hvilket da heller ikke plejer at være tilfældet, når Høker giver koncert. Hvis du har været der, så ved du, hvad jeg mener.

Musikvideoen blæser kvartettens boblende blanding af pop, rock og hiphop op i et gennemført visuelt format, og billedsiden er instrueret af Edi Cliff, som også stod bag den særdeles cool video til Barselonas ‘1 dag er vi 1 minde’.

»Storskærm handler om ikke at kunne tale om det, man føler, før det eksploderer i det forkerte forum. Som en lille sårbar dreng inde på Gothersgade, der græder ned i sin Tuborg Rå, imens forbipasserende tager billeder med deres øjne«, udtaler Høker om ‘Storskærm’ til Soundvenue.

Gruppens debut-headliner-koncert er flyttet fra Ideal Bar til Lille Vega den 19. februar, men de kan den 17. september opleves live i Pumpehusets Byhave.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af