Tory Lanez sendte efter sigende en undskyldning til Megan Thee Stallion efter skyderi: »Jeg var for fuld«

Tory Lanez sendte efter sigende en undskyldning til Megan Thee Stallion efter skyderi: »Jeg var for fuld«
Tory Lanez.

Efter mange uger med forskelligartede kurser på rygtebørsen om, hvad der rent faktisk skete, da Megan Thee Stallion og Tory Lanez blev involveret i en skudepisode i juli, tog Megan i slutningen af august bladet fra munden og afslørede, at det var Lanez, der skød hende to gange i foden. Så langt, så godt.

I samme ombæring fortalte Megan dog også, at Tory Lanez sidenhen har forsøgt at lyve om, hvad der skete, for at undslippe skylden for skyderiet. Nu kommer det dog frem via sladdermediet TMZ, at Lanez allerede lige efter skudepisoden sendte Megan Thee Stallion en undskyldning, der – hvis vi altså kan sætte vores lid til TMZ – således beviser Lanez’ skyld og bekræfter Megan Thee Stallions historie.

Beskeden, der tikkede ind hos Megan Thee Stallion 15 timer efter skudepisoden, lyder ifølge TMZ som følger: »Jeg ved, du sikkert aldrig vil tale til mig igen, men jeg vil oprigtigt gerne have, du ved, jeg er ked af det – af hele mit hjerte. Jeg var bare for fuld. Ikke desto mindre skulle det her shit aldrig være sket, og jeg kan ikke ændre, hvad jeg gjorde. Jeg har det bare elendigt … Fordi jeg oprigtigt bare blev for fuld«.

Tory Lanez er ikke blevet sigtet for skyderiet, og han har endnu ikke kommenteret på offentliggørelsen af beskeden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af