Vinderen af Red Bulls hiphop-talentkonkurrence er fundet

Vinderen af Red Bulls hiphop-talentkonkurrence er fundet
Hunnid22 – vinderne af Red Bull Mit Kvarter. (Foto: Samy Khabthani)

I løbet af i år har Red Bull afholdt talentkonkurrencen Mit Kvarter, hvor de har forsøgt at finde den næste danske hiphopstjerne. De seneste måneder har der således været en længere udvælgelsesproces i gang, hvor en række unge kunstnere har skullet imponere dommere som Reza Forghani (Sivas’ producer), Astrid Storm (Universal), Erika Nielsen (svensk radiovært) og Ali Sivandi (skuespiller).

I fredags var det så tid til det store finaleshow, hvor vinderen skulle kåres. Og her faldt valget altså på Aarhus-gruppen Hunnid22, der ikke kun skiller sig ud ved at dyrke en mere soulet oldschool-lyd end de fleste andre unge rappere – de rapper også på engelsk. Det unge crew vandt den afgørende finale mod hele tre navne fra Odense: Reez, Celine og A’one.

Som vinderpræmie har Hunnid22 vundet en pladekontrakt hos Muf10 Records (der er en del af Universal), og så skal de en tur til Red Bulls musikstudie i Paris sammen med producerne Mike Lowrey og Kephoi. Så mon ikke vi kommer til at høre meget mere til dem i fremtiden.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af