Ariana Grande er USA’s præsident i flot ny musikvideo – se ‘Positions’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ariana Grande tager det der med musikvideoer alvorligt. I ‘Thank U, Next’ genskabte hun eksempelvis en masse ikoniske filmscener fra ‘Mean Girls’, og i ‘Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored’ iscenesatte hun et forvirrende trekantsdrama, der endte med at hun forførte … sig selv.

Dén befriende gammeldags musikvideostil med stort anlagte koncepter fortsætter med den nye single ‘Positions’. I videoen til den nye sang spiller Grande således intet mindre end USA’s præsident. Popstjernen holder pressemøder, marcherer ned af gangene i Det Hvide Hus og smækker benene op på skrivebordet i the Oval Office.

Rent lydmæssigt har ‘Positions’ en opløftende og svævende kvalitet, der minder en smule om ‘Thank U, Next’-æstetikken. Og selv om Grande lover at være »cookin’ in the kitchen and I’m in the bedroom«, leger sangen med magtbalancen i forhold. Det er jo nok ikke tilfældigt, at popsangeren spiller verdens mægtigste person i musikvideoen.

‘Positions’ er den første forsmag fra at nyt album fra Ariana Grande, der skulle lande allerede denne måned – hvilket min kalender fortæller mig sandsynligvis betyder allerede på næste fredag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af