Barnestjerne spiller ung Justin Bieber i videoen til ny single om berømmelsens bagside

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ingen hemmelighed, at det kan være psykisk hårdt at være barnestjerne. Ingen unge mennesker er klar til det pres, der pludseligt kan blive lagt på ens skuldre. Og ingen børn kan være forberedt på, at alt der minder om en normal barndom pludselig er mere eller mindre umuligt.

Justin Bieber har tidligere åbnet op om udfordringerne ved at blive meget kendt meget tidligt, og temaet er også omdrejningspunktet for hans nye single ‘Lonely’, der er lavet i samarbejde med Benny Blanco.

»Everybody knows my past now / like my house was always made of glass / and maybe that’s the price you pay / for the money and fame at an early age«, synger Bieber, som i omkvædet lægger vægt på, at rigdom og berømmelse ikke altid er lig med lykke:

»What if you had it all but nobody to call? / maybe then you’d know me / ’cause I’ve had everything / but no one’s listening / and that’s just fucking lonely«.

I musikvideoen spiller Jacob Tremblay – komplet med pandehår og lilla hoodie – en ung Justin Bieber, som er helt alene både bag og på scenen.

Nu 14-årige Tremblay har for nyligt haft roller i film som ‘Doctor Sleep’ og ‘Good Boys’, men han slog igennem med sin rolle i 2015’s roste ‘Room’, der blev optaget, mens han var otte år gammel. Så på en måde er det meget meta, at Bieber har valgt en anden barnestjerne til rollen.

Justin Bieber er i weekenden musikalsk gæst i ‘Saturday Night Live’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af