Har du lige tre timer? Så se Kanye Wests besøg hos en af verdens mest populære podcasts

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Joe Rogan Experience’ er en af verdens mest populære podcasts, og bare her i efteråret har navne som Matthew McConaughey, Edward Snowden, Mike Tyson og Miley Cyrus været med som gæster.

For nylig blev det så Kanye Wests tur, og rapperen og præsidentkandidaten fik frit lejde til at tale direkte fra leveren i den næsten tre timer lange (!) samtale med vært Joe Rogan.

De to kommer naturligvis ind på en lang række emner, men de starter med Kanyes præsidentkandidatur, og så kører den ligesom derfra.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg tror, at folk vil have en meget bedre forståelse og påskønnelse af, hvordan denne her mand tænker. Jeg nød virkelig at tale med ham, og vi havde det ret sjovt«, har Joe Rogan skrevet på Instagram efter samtalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af