Issa Rae disser Kanye West i ‘Saturday Night Live’-sketch – rapperen reagerer prompte

Issa Rae disser Kanye West i ‘Saturday Night Live’-sketch – rapperen reagerer prompte
Kanye West i Det Hvide Hus. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

Der er ikke mange gode nyheder for Kanye Wests kaotiske præsidentkampagne for tiden. Så sent som i slutningen af sidste uge kunne musikeren eksempelvis for én gangs skyld berette om gode meningsmålinger – hvorefter de viste sig at være falske.

Samtidig har der heller ikke ligefrem været massevis af kendte mennesker, der er flokket til for at støtte rapperens politiske ambitioner. I stedet er Kanyes kampagne blevet lidt af en joke.

Det blev senest understreget i weekendens ‘Saturday Night Live’, hvor aftenens vært, skuespiller Issa Rae, fik fyret en stikpille af mod rapperen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en sketch – hvor Rae altså spillede en fiktiv person – fik hun forsvaret en række kontroversielle (fiktive) sorte kandidater til et (fiktivt) lokalvalg. Men da snakken i en afsluttende kommentar faldt på det rigtige præsidentvalg og Kanye West, var grænsen nået. »Kanye? Eff him!«, var den kontante reaktion på West-kandidaturet.

Dén hån har Kanye selvfølgelig reageret på. Nemlig ved mere eller mindre at anklage ‘SNL’ for racisme og samtidig understrege sin egen rolle som forgangsmand for sorte entertainere.

»Jeg har altid sagt, at ‘SNL’ bruger sorte folk til at holde andre sorte folk tilbage«, skriver Kanye således på Twitter.

»Mit hjerte går ud til Issa Rae. Jeg beder for hende og hendes familie. Jeg ved, at de 20 års tjeneste, jeg har lagt i underholdningsbranchen, har skabt større muligheder for, at vi kan være succesfulde«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af