Kanye West langer ud efter sit pladeselskab på ny single

Kanye West langer ud efter sit pladeselskab på ny single
Kanye West.

Kanye West har udgivet sin første officielle single, ‘Nah Nah Nah’, efter den igangværende fejde med sit pladeselskab.

Singlen blev teaset tidligere på ugen, hvor West delte et udklip af sangen på Twitter som fejring af en meningsmåling over præsidentvalget, der viste sig at være falsk. Her omtalte rapperen sangen som »theme music«, men der er altså tale om en officiel single, som nu kan høres i sin fulde længde.

På nummeret kommer West blandt andet ind på sin præsidentvalgkampagne, der synes mere og mere usandsynlig for hver dag, der går – med en reference til ‘Star Wars: Revenge of the Sith’, for at det ikke skal være løgn: »Next time you text, can it wait? / You are talkin’ to a presidential candidate / I know you think Obi-Wan gettin’ tired now / Don’t jump, Anakin, I got the higher ground«.

Han langer også ud efter sit pladeselskab, som han fortsat sammenligner med slaveejere: »If I put myself in harm’s way to get my own masters / They’ll put theyself in harm’s way to stay the master / They’ll put theyself in harm’s way ’cause they ain’t askin’ / They’ll put theyself in harm’s way, the slaves are massive«.

‘Nah Nah Nah’ kommer efter, at Kanye West delte sin første officielle kampagnevideo til præsidentvalget tidligere på ugen. Præsidentaspirationerne er altså ikke lagt på hylden endnu.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af