Kanye West fejrer meningsmåling med ny sang – hvorefter målingen viser sig at være falsk

Kanye West fejrer meningsmåling med ny sang – hvorefter målingen viser sig at være falsk
Kanye West i Det Hvide Hus. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

Kanye Wests kampagne for at blive USA’s næste præsident har været intet mindre end katastrofal. Meningsmålingerne er elendige, hans partiprogram er skrupskørt, og mange steder har han ikke nået at registrere sit kandidatur. Der har endda været snak om valgfusk.

Det har dog ikke stoppet rapperen fra at holde kampagnen kørende. Forleden udgav han således en noget bizar reklamevideo, og nu har han så fejret et angiveligt valgresultat fra staten Kentucky, der viser ham foran Biden og Trump i meningsmålingerne, ved at udgive en sang.

Det nye nummer, der er udkommet sammen med en kollagevideo, hedder ‘Theme Music’ og lyder – ligesom meget nyere Kanye-musik – relativt ufærdigt og kaotisk. Teksterne handler om, at kampagnen ikke er en joke, at Gud kæmper hans kampe, og så noget med Anakin fra ‘Star Wars’. Det lyder ikke forfærdeligt. Men det lyder heller ikke færdigt.

Problemet med Kanyes sejrsrunde er nu bare, at valgresultatet, som han har postet, ikke afspejler virkeligheden. På nogen måde.

Resultaterne, der kommer fra den lokale Kentucky-kanal Lex 18, var nemlig taget fra et gammelt test-link og er altså ikke på nogen måde korrekte. Det skriver Lex 18 via Twitter.

Det skal dog for god ordens skyld siges, at Kanye West nok selv troede, det gamle link, han postede, viste korrekte målinger.

For rapperen fejrede meningsmålingerne rimelig heftigt på Twitter – blandt andet med en video, hvor der råbes »get the West Wing ready«. Som om han var et splitsekund fra at være USA’s næste præsident.

Den video er selvfølgelig en smule akavet at se på nu. Især fordi Twitter har tagget de her Kanye-udmeldinger som værende information fra »manipulerede medier«. Ups.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af