Her er 11 koncerter, du skal opleve i november

Publikum er stadig tvunget til at sidde ned, da Covid-19 ikke ser ud til at forsvinde lige foreløbig. Men musikken spiller fortsat på koncertsteder landet rundt. Her er en række anbefalelsesværdige novemberkoncerter, som det i skrivende stund er muligt at købe billet til.
Her er 11 koncerter, du skal opleve i november
Dopha i Tivoli tidligere på året. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Barselona
Turné

Frygt ej, der er stadig billetter landet rundt – og få billetter til den sidste koncert i Store Vega – hvis du endnu ikke har fået hørt Barselonas nye numre fra ‘1 dag er vi 1 minde’ live.

Dopha
5. og 7. november, Copenhagen Distillery + Dexter

Dophas legesyge popmelodier har gjort hende til et af de mest frembrusende unge talenter i år. Der er to koncerter at vælge imellem, mens man venter på debutalbummet ‘The Game’.

Goss
7. november, Amager Bio

Mads Damsgaard Kristiansen har omfavnet countryen og i processen lavet et af årets bedste danske album med ‘Group Therapy’, som i november kan opleves live i Amager Bio.

De Underjordiske
7. november, Pumpehuset

Poesi henkastes i psykedeliske elementer på De Underjordiskes storladne rockballader – og elektrificerende sange som den seneste single ‘Ilddøbt’ skal nok sørge for at skrue Pumpehusets temperatur i top.

Betty Bass
12. og 13. november, Pumpehuset + Train

Betty Bass laver blid r’n’b-musik, der omfavner – og med en soulet vokal, der varmer i en kold novembermåned. Oplev hende enten i København eller Aarhus.

Fribytterdrømme
Miniturné

Psych-bandets miniturné rammer Danmarks tre største byer, som altså bliver indhyllet i en palet at sitrende syrerock.

School of X
14. november, Bremen

Som trommeslager tager Rasmus Littauer udgangspunkt i det mægtige instrument, men hans soloprojekt gemmer naturligvis på meget mere; en kombination af pop, rock og elektronik med harmonisk lyrik og ekspressive musikalske øjeblikke.

Himmelrum
21. november, Loppen

Hypnotiserende øjeblikke kan forekomme, når spacerockerne i Himmelrum folder deres nye album ‘Vand, død og ensomhed’ ud på Loppen.

Lord Siva
19. og 21. november, Vega + Atlas

Skrål med på et af årets største hits (»solhverv, solhverv«) og drøm dig tilbage til sommeren, når Lord Siva indtager både Store Vega i København og Atlas i Aarhus.

Bona Fide
26. november, Alice

Sanger Sofia Luna og guitarist Emil Palme aflægger i slutningen af november Alice et visit med deres minimalistiske og gotiske folk-melankoli.

Rangleklods
28. november, Pumpehuset

Efter årevis i Blondage vendte Esben Nørskov Andersen i sommer tilbage som Rangleklods med soloudgivelsen ‘All About U’. Catchy og melodisk electropop, som nok skal lokke dig helt til kanten af din siddeplads i Pumpehuset.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af