Hør det hæsblæsende soundtrack til actionthrilleren ‘Shorta’

Hør det hæsblæsende soundtrack til actionthrilleren ‘Shorta’
Simon Sears, Jacob Lohmann og Tarek Zayat i 'Shorta'.

‘Shorta’ er blevet dømt en »øjeblikkelig klasikker« – både fordi den dykker ned i aktuelle emner som racisme, politivold og livet i udsatte boligområder, men også fordi den bare er en virkelig potent actionthriller sat i scene i den fiktive ghetto Svalegården.

Et vigtigt aspekt i filmens ligning er selvfølgelig soundtracket, som er lavet af komponist Martin Dirkov, der tidligere har lavet musik til film som ‘Shelley’ og ‘Holiday’.

Soundtracket spænder over hele 32 tracks og en spilletid på næste 70 minutter, og musikken afspejler selvfølgelig filmens narrativ med en kombination af dystre, stemningsbetonede melodier og tunge action-tracks, der kan få din puls til at stige.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Musikken til ‘Shorta’ skulle være lige så klaustrofobisk, hård, tung, kompromisløs og fremmed som Svalegården er på overfladen. Samtidig skulle den favne de mennesker og skæbner, der bor derinde og lever et helt almindeligt liv. Et sted, der på mange måder føles meget langt fra det Danmark, som de fleste kender. Den skulle være ulmende og krakelerende og samtidig have små glimt af menneskeligt lys og varme, der slipper ud mellem sprækkerne«, udtaler Martin Dirkov til Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af