Noah Carter rapper syv minutter nonstop i ny freestyle-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Noah Carter har altid været mindst lige så meget sanger som rapper, og på det seneste har han endda prøvet kræfter med dansksprogede tekster på features hos Kesi (‘Om igen’) og Sivas (‘Comfy’). Men han har på ingen måde mistet sin evne til simpelthen bare at rappe.

Det viser han tydeligt med sin nye freestyle hos Youtube-kanalen OneWay. Her slagter Noah Carter nemlig hele to beats og spytter den ene hårde linje efter den anden i syv minutter.

Vi får nærmest hele spektret af B.O.C.-rapperens personlighed at se – der er både selvbiografiske bars om ham og hans mor, men også bare en masse pral.

Det er en ren bevidsthedsstrøm, der flyder ud. Et sted nævner han eksempelvis, at han næsten græd, da han hørte, at Icekiid havde landet en sang på FIFA-soundtracket. Andre gange dvæler han ved sin PTSD og indre dæmoner.

Der er desuden god grund til at tro, at Carter har mere musik på vej. For nylig teasede han et album på Instagram, og i denne freestyle nævner han også flere gange et kommende album, der vist skal hedde ‘Free CTK’ med reference til Noah Carters tidligere kunstnernavn, Carter the Kid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af