Sivas, Kesi og Noah Carter på samme sang for første gang – hør ‘Comfy’

Sivas, Kesi og Noah Carter på samme sang for første gang – hør ‘Comfy’
Sivas.

For en lille måneds tid siden satte Sivas gang i sit ellers indtil videre ret stille 2020 ved at udgive sangene ‘Crimewave’ og ‘Notorious’. Sidstnævnte var endda produceret af ham selv, og sammen med sangene annoncerede Sivas også, at et nyt album ved navn ‘Forza’ var på vej.

Nu har rapperen endnu en sang klar, men denne gang er der ikke tale om et solonummer. På ‘Comfy’ finder man nemlig både Sivas, Kesi og Noah Carter – og det er faktisk første gang, de tre artister er samlet på samme sang.

‘Comfy’ har også en helt anden lyd end sidste måneds Sivas-singler. For hvor ‘Crimewave’ og ‘Notorious’ var tunge og slæbende, har det nye nummer et hurtigt, dansevenligt beat kreeret af Hennedub.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi er næsten ude i UK garage-lyde på produktionen, mens rapperne har hver deres rolle: Kesi er hurtigtrappende charmør, Noah Carter synger (på dansk!) de blødere passager, mens Sivas dyrker et mørkere, underspillet flow.

‘Comfy’ er som nævnt Sivas’ tredje single i 2020, mens Kesi har udgivet albummet ‘BO4L’. Noah Carter har sluppet sangene ‘Gary Payton’, ‘Luv Jawn’ og ‘Top Shelf’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af