Premiere: Noah Carter og Benny Jamz går hårdt ind på engelsk med ‘Gary Payton’

Premiere: Noah Carter og Benny Jamz går hårdt ind på engelsk med ‘Gary Payton’
Oliver Klitgaard Larsen (Foto: Noah Carter.)

Både Noah Carter og Benny Jamz har altid haft en forkærlighed for UK-rap. Førstnævnte kaldte en af sangene på sit første album for ‘Birmingham Freestyle’, og Jamz har været en af frontløberne til at introducere britiske genrer som grime til Danmark.

Alligevel er det sjældent, det bliver UK-agtigt som på den nye Noah Carter-single ‘Gary Payton’ (hans første siden 2018), der har Benny Jamz som gæst.

Sangen er nemlig en benhård, nedbarberet UK drill-banger, hvor Carter namedropper Stormzy – hertil får vi et sjældent engelsksproget vers fra Jamz, der blandt andet inkluderer et shout out til vennen Ali Sivandi. I videoen er der også en gæsteoptræden fra B.O.C.-makkeren Kesi, der flasher sin custom-kæde.

Tracket er nok den mest rendyrkede UK-sang fra nogen dansk rapper. Det lyder faktisk en del som Headie One, der lige nu er den største gaderapper i England – hvilket Drake i øvrigt også ved. Han har nemlig også prøvet kræfter med den her stilretning på den få måneder gamle ‘War’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af