Lord Siva og Vera får besøg af Noah Carter – hør ny dobbeltsingle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så er der nyt fra Lord Siva og Veras fællesprojekt, der tidligere i år debuterede med hitsinglen ‘Paris’ og siden fulgte op med ‘Oh My God’. Nu har makkerparret fordoblet kvantiteten af deres diskografi og i dag udgivet dobbeltsinglen ‘Party Angel’ / ‘Kisses in the Wind’.

På A-siden finder man duoens nok mest poppede udspil til dato, da ‘Party Angel’ er en kærlighedssang af den mildt euforiske slags, hvor der er fokus på de gode udfald af Amors pilespil.

B-siden er dog noget lidt andet. ‘Kisses in the Wind’ har besøg af Noah Carter, der bidrager med introverte bars på det melankolske udspil, der klynger sig mere til Lord Siva og Veras tidligere singler.

Begge sange kan høres i fuld længde forneden, mens de i forkortede versioner kan ses i ovenstående musikvideo, hvor alle tre parter deltager.

Læs også: De 20 bedste danske hiphopsange i 2010’erne

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af