Lord Siva synger på engelsk i nyt projekt med Vera – hør førstesinglen ‘Paris’

Lord Siva synger på engelsk i nyt projekt med Vera – hør førstesinglen ‘Paris’
Lord Siva og Vera. (Foto: Daniel Birkebæk)

Her gik vi lige og troede, vi kendte Lord Siva. Sangeren har i høj grad præget de seneste års danske r’n’b med sin krystalklare stemme og sine hjerteskærende fortællinger om ensomhed, natteliv og depression.

Men nu synger han pludselig på engelsk! Og lyden er langt mere ligefrem og melodisk end før!

Det er et radikalt stilskifte, og det skyldes, at Lord Siva har slået sig sammen med Vera (aka produceren William Asingh), der debuterede i slutningen af 2017 med ep’en ‘Good Job No Conversation’ og blandt andet har produceret for Mø på ‘When I Was Young’-ep’en.

Singlen ‘Paris’ er en ekstremt stærk førstesmag på det nye fællesprojekt. Lord Sivas tekstunivers handler stadig om at forvilde sig i natten på jagten efter en skyggeagtig kærlighed, men i stedet for isoleret, ensom r’n’b, gør Veras musikalske lydunivers sangen til en sofistikeret, svævende popsang.

»’Paris’ er en kærlighedssang« fortæller Lord Siva i en pressemeddelelse: »En kærlighedssang om at være blevet vanvittig. Man er så langt ude, at man ser pigen hele tiden, og man kan ikke få hende ud af hovedet«.

Vera kalder Lord Siva for »den mest interessante sanger i Danmark« og beskriver sangen således: »Nummeret havde været sådan et fjollet r’n’b-nummer og pludselig lød det hele som en gammel Police-sang. Den her sang startede hele ideen om, at vi skulle lave et projekt sammen, så det føles meget rigtig, at det også er den første folk hører«.

‘Paris’ lyder som en perfekt mikstur af Lord Siva og Vera, og så er singlen endda indspillet med hjælp fra Liss-medlemmerne Villads Tyrrestrup, Vilhelm Strange og Tobias Laust. Det nye projekt har planer om en større udgivelse i løbet af 2019.

Læs også: 26 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af