Noah Carters to nye singler har hver deres stil – hør ‘Luv Jawn’ og ‘Top Shelf’

Noah Carters to nye singler har hver deres stil – hør ‘Luv Jawn’ og ‘Top Shelf’
Noah Carter.

For en måneds tid siden udkom Noah Carters første single i to år i form af det UK-orienterede track ‘Gary Payton’, der havde Benny Jamz som gæst. Nu følger han op på dén sang med hele to nye numre.

‘Luv Jawn’ er en melankolsk refleksion over et forlist forhold, der fint fortsætter stilen fra udgivelserne ‘Couch Dreams’ og ‘2nd Demo’. Det er ekskæreste-rap i bedste Drake-stil, når Carter synger passiv-aggressive punchlines som denne: »I guess you are more brave than I am / cause when you say you tell the truth, you’re not afraid to lie«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tempoet skrues så en lille smule op på ‘Top Shelf’, hvor Noah Carter skifter til Migos-agtige rapflows over et underligt besnærende guitarbeat, der lyder som noget The Weeknd ville synge over i ‘Trilogy’-tiden. Samtidig ynder han at nynne sine stavelser, så de blender sang og rap sammen – lidt på samme måde som Partynextdoor, mens Carters rungende ad-libs nikker til Travis Scott.

Carters lyd trækker altså her på mange af de stilretninger, han altid har gjort – på den måde er begge nye singler tættere på en klassisk Noah Carter-lyd end ‘Gary Payton’, der skiftede bane helt over til UK-rap.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af