Ny kollektion beviser, at Beyoncé har fundet formen med Ivy Park x Adidas

Ny kollektion beviser, at Beyoncé har fundet formen med Ivy Park x Adidas
Beyoncé i den nye Ivy Park x Adidas-kollektion. (Foto: Adidas)

Corona har nok også spændt lidt ben for Beyoncé og fortsættelsen af Ivy Park x Adidas-samarbejdet, der blev lanceret i januar. I hvert fald lander kollektion to, eller ‘Drip 2’ som megastjernen selvfølgelig kalder den, først i næste uge.

De seneste dage har Beyoncé tændt promoveringsmaskinen og delt de første billeder af de nye looks med os på internettet. På torsdag den 29. oktober kommer kollektionen så til salg online, mens den fredag lander i udvalgte butikker, blandt andet Adidas-butikken i Pilestræde 8A i København.

Og selvom der i høj grad er tale om en naturlig fortsættelse af den første kollektion, hvor den primære forskel er en ny farvepallet, så er det tydeligt, at Ivy Park x Adidas er et perfekt match til Beyoncé.

Foto: Adidas

Modemæssigt fortsætter den athleisure-trenden, men rammer også ned i en tid, hvor monokrome looks er en ting, ligesom bomuldsblazere og bredbenede joggingbukser igen skubber til grænserne for trænings- og afslapningstøj.

Samtidig virker det troværdigt på Beyoncé. Selvom hun selvfølgelig også har brugt sin Instagram – og diverse røde løbere – til at vise eksklusive luksus-stylings, så formår hun at ramme samme blanding af badass og moden med Ivy Park x Adidas. Det er fedt – og det kan blive samarbejdets vej til succes.

https://www.instagram.com/p/CGpm8blgnbO/

Ligesom Rihanna har været god til at få sine modeprojekter til at spejle hendes egen stil, så tror man på Beyoncés mission, selvom det er en mere prisvenlig en end Rihannas LVMH-samarbejde med Fenty.

Samtidig lader det til, at Adidas og Beyoncé har rettet op på den lidt pinlige manglende inklusion i forhold til størrelser, som viste sig at være tilfældet med debutkollektion. Nu skulle hele kollektion, ifølge Adidas, være tilgængelig i størrelser fra XXXS til 4X.

https://www.instagram.com/p/CGoJRFYg_y_/

Og hvis der nogensinde kommer en rød løber igen, så er det jo lige før, at man godt gad se Beyoncé i hvilket som helst af tre ovenstående outfits, hvor hun er lige så badass og sexet, som vi kender hende.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af