Beyoncés nye teaser-video lover vild Ivy Park x Adidas-kollektion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med lidt over en uge til den 18. januar, hvor det første resultat af Beyoncé og Ivy Parks samarbejde med Adidas lander, har partnerne sluppet en kampagnevideo, der kun gør forventningerne til kollektionen og Beyoncés engagement endnu større.

Vi har allerede set nogle bud på dekonstruerede tracksuits, hvor de tre ikoniske logostriber bliver brugt på kryds og tværs (som vi også har set det i andre Adidas-samarbejder de senere år, blandt andet med Daniëlle Cathari), og selvom videoen slår fast, at udgangspunktet naturligt er Adidas’ sportrødder, så fremviser Beyoncé og co. nogle flotte fortolkninger.

Blandt de vildere looks er det ovenstående, der tyder på, at kollektionen også gør brug af tidens mange tekniske detaljer, som lommer og stropper. Beyoncé ses også her i en sneaker, som må formodes at være en del af kollektionen, ligesom den Samba-lignende model hun allerede har teaset.

Et andet sted i videoen ses Beyoncé i den buksedragt, hun også bar på de første billeder i december, men stylet ekstra badass med en elefanthue, der fortsætter logostriberne op over ansigtet. Vi håber, at den bliver en del af salgskollektionen. Et andet sted giver hun også et kig på buksedragten.

Til gengæld må det formodes, at det meste af nedenstående vilde look er et showpiece lavet for at give ekstra effekt til teaser-videoen. Men altså, ‘vesten’ med stropperne minder om den på billedet ovenfor og kommer forhåbentlig i salg. Vi bliver klogere den 18. januar, senest.

Samtidig har Beyoncé delt to nye billeder på Instagram fra kollektion, hvor især nedenstående viser, at hun i den grad har tænkt sig at udfordre sportselementet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af