Polo G afslører, hvor meget unge rapstjerner kan tage for et gæstevers

Polo G afslører, hvor meget unge rapstjerner kan tage for et gæstevers
Polo G. (Foto: Phil Knott)

Er du en ung, fremadstormende rapper, der bare mangler det der ene feature for at slå stort igennem? Så kan du bare ringe til Chicago-rapperen Polo G, der har fået et af det seneste års helt store gennembrud – blandt andet takket være albummet ‘The Goat’ fra tidligere i år.

Det kræver selvfølgelig også, at du har over en halv million kroner til ham. Det er nemlig hans pris for en gæsteoptræden, har rapperen afsløret på Twitter.

»Et feature koster 85.000 (dollar, red.), men prisen bliver ved med at gå op«, skriver Polo G således. Hvilket altså svarer til over 537.000 kroner.

Nu har vi selvfølgelig ikke mulighed for at tjekke, om Polo G fortæller sandheden. Men prislejet lyder umiddelbart ikke helt urealistisk. Det kostede således danske Sleiman over 650.000 kroner, da han skulle sikre sig et gæstevers af 6ix9ine tilbage i 2018.

Det er altså endnu flere penge, end Polo G – ifølge ham selv – tager for en feature. Til gengæld må man håbe, processen er lidt nemmere. For det tog nemlig Sleiman flere år (og en retssag) at få sin 6ix9ine-sang ud.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af