Taylor Swift støtter Joe Biden med cookies – og han svarer med et Swift-citat

Taylor Swift støtter Joe Biden med cookies – og han svarer med et Swift-citat
Taylor Swift. (Foto: Beth Garrabrant.)

I mange år forholdt Taylor Swift sig neutral, når det kom til politik. Det har dog ændret sig de seneste par år, hvor hun har markeret sig som Trump-kritiker og blandt andet advokeret for LGBTQ+-rettigheder.

Det er altså ikke som sådan en overraskelse, at popsangeren nu har meldt ud, at hun støtter Joe Biden og dennes vicepræsidentkandidat Kamala Harris. Det er dog en ret speciel måde, hun har annonceret støtten på – nemlig ved at poste et billede på Twitter, hvor hun har bagt nogle ret professionelt udseende Biden-cookies.

»Jeg har talt med V Magazine om, hvorfor jeg stemmer på Joe Biden som præsident«, skriver hun blandt andet. »Og jeg har også speciallavede cookies«.

Det er selvfølgelig en ret fed støtteerklæring for Joe Biden, for hvem ville ikke blive glad, hvis en af verdens største popstjerner bagte kager med ens navn på? Kandidat Biden har da også allerede været ude og takke Swift – og han har endda gjort det med en reference til Swift-sangen ‘… Ready For It?’.

»Taylor, tak for din støtte og for at stå frem i dette afgørende øjeblik i vores nations historie«, skriver Joe Biden således på Twitter og tilføjer: »Valgdagen er lige rundt om hjørnet – er du ready for it

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af