Undskyld, men vi har helt glemt at skrive om Vin Diesels debutsingle

Undskyld, men vi har helt glemt at skrive om Vin Diesels debutsingle
Vin Diesel i filmen 'Bloodshot'.

Det går stærkt i musikkens verden. Hver fredag udkommer der flere hundrede singler, så nogle gange er der nogle essentielle udgivelser, som simpelthen ryger under radaren.

Som for eksempel Vin Diesels debutsingle ‘Feel Like I Do’, der udkom i fredags. Ja, du læste rigtigt, Mr. Fast & Furious har simpelthen kastet sig over musikken med en rimelig generisk tropical house-single, der dog lidt overraskende rykker helt udemærket.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg har lovet at udgive musik i så lang tid … opfordret af jer til at træde ud af min komfortzone. Tak for at tro på mig. Jeg håber som altid at gøre jer stolt«, skrev Diesel på Instagram forud for singlen, der er udgivet i samarbejde med tropical house-kongen over dem alle, Kygo.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

53-årige Vin Diesels stemme er selvfølgelig kørt gennem et filter eller to, men singlen er et herligt bevis på, at det altså ikke er for sent at gå linen ud.

Covid-19 holder i øjeblikket skuespilleren (og musikeren!) fra at optage til den kommende ‘F9’, men han var tidligere i år aktuel i actionfilmen ‘Bloodshot’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af