Vent: Er Sleiman seriøst med på den officielle udgave af 6ix9ines nye album?

Vent: Er Sleiman seriøst med på den officielle udgave af 6ix9ines nye album?
6ix9ine og Sleiman.

Okay, det her er faktisk sket for et par uger siden, så beklager at vi ikke fik rapporteret det i første omgang. Men bedre sent end aldrig, for den her historie er da for skør: Lige nu er sangen ‘R.E.D.’ af Sleiman nemlig at finde på den officielle deluxe-udgave af 6ix9ines album ‘TattleTales’.

Det er helt vanvittigt af flere årsager. For det første er det jo bare vildt, at en dansk rapper er med på et album af en international stjerne som 6ix9ine (at det så lige akkurat er jordklodens nok mest hadede stjerne er så en anden sag).

Men også fordi udgivelseshistorien bag ‘R.E.D.’ er en af de mest groteske forløb, man kan forestille sig. Vi har før fået historien fortalt af Sleiman selv i vores hiphop-podcast Standard, og den indbefattede både bandemedlemmer, flyrejser til Milano og store mængder kontanter.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

In The making 🤫📸 #red #tattletales #redbandana

A post shared by Sleiman (nejim) (@officialsleiman) on

Lang historie kort: Den danske artist brugte hundredetusindvis af kroner for at få sangen med 6ix9ine i hus – blot for så at blive blokeret i at udgive den af 6ix9ines pladeselskab, da amerikaneren røg i fængsel.

Derefter tilføjede Sleiman så et Gilli-vers til sangen, hvor sidstnævnte disser 6ix9ine. Og så sagsøgte Sleiman også 6ix9ine.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så nej, det lå ikke lige i kortene, at ‘R.E.D.’ skulle dukke op igen som officiel 6ix9ine-udgivelse. Men altså, det er 2020: Intet kan overraske os længere.

Sangen er således i skrivende stund track 14 på ‘TattleTales’ – dog uden Gilli-feature. Der gik grænsen alligevel for galskaben.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af