Barselona annoncerer forårsturné – tager Danmark rundt

Barselona annoncerer forårsturné – tager Danmark rundt
Barselona i Store Vega. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Barselonas rejse har været præget af konstant udvikling, og siden debut-ep’en ‘Drengepop’ fra 2017 har de ikke været andet end flittige. Sidste år udgav de hele to debutalbum, ‘Legebørn’ og ‘Hjertebank’, og i år er de aktuelle med ‘1 dag er vi 1 minde’.

I kølvandet på dén udgivelse er deres danmarksturné i efteråret netop nået til vejs ende, og vores anmelder var mildest talt begejstret for deres visit i Store Vega.

Dog skal man ikke vente længe, før man igen kan høre duoen live. De har nemlig netop annonceret en forårsturné, der tager dem rundt i Danmark i februar og marts.

Få det fulde overblik over turneen HER.

»Før vores nu afsluttede efterårstour var vi meget spændte på, hvordan det ville være at spille koncert anno 2020; ville dét at give koncert overhovedet kunne fungere for et siddende publikum? Alle vores bekymringer blev dog straks gjort til skamme og afløst af en stor taknemmelighed for, at det overhovedet er muligt at afholde koncerter under de nuværende omstændigheder«, fortæller Barselona til Soundvenue:

»Hvad der først syntes som en begrænsning med krav om siddepladser viste sig at opfordre til endnu større fordybelse og intens stilhed under de afdæmpede numre, og dette nærvær var meget rørende at opleve. Det bekræfter os også i, at vores nye plade ‘1 dag er vi 1 minde’ skal spilles live, og derfor glæder vi os helt vildt til at komme ud til foråret igen – siddende eller ej«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af