Drake giver Grammys den ultimative sviner

Drake giver Grammys den ultimative sviner
Drake.

Igen i år er der stor utilfredshed med årets Grammy-nomineringer. Det er nu engang tradition.

The Weeknd er sur over ikke at være nomineret overhovedet, Justin Bieber mener at være havnet i den forkerte kategori, og Nicki Minaj er stadig frustreret over, at hun ikke vandt i 2012!

Nu er Drake også kommet på banen via sin Instagram-story, og han taler med store ord om Grammy-prisuddelingen.

»Jeg tror, vi skal stoppe med at tillade os selv at blive chokerede hvert år over den manglende forbindelse mellem vigtig musik og de her priser og bare acceptere, at hvad der engang var den højeste form for anerkendelse måske ikke betyder noget længere for de artister, der eksisterer nu, og dem, der kommer efter«, skriver Drake.

Sådan en udtalelse kan et eller andet sted tolkes som den ultimative sviner af en prisuddeling, som bryster sig af at være musikkens var på Oscar-uddelingen. Ligegyldighed er det værste prædikat, man kan modtage.

Hvis en af verdens største popstjerner påstår, at Grammy-uddelingen ikke betyder noget for de artister, som skaber lyden af lige nu, hvorfor i alverden skulle alle andre så gå op i det?

Hvis kunstnerne er ligeglade med at få en specifik pris, så bliver alle andre også ligeglade.

Heri ligger der så lige den pointe, at folk som The Weeknd, Justin Bieber og Nicki Minaj jo ikke er ligeglade med priserne. Ellers ville de jo ikke brokke sig over ikke at blive nomineret, det siger sig selv.

Men det er her, at Drake mener, at det er ved at være tid til noget nyt og andet end Grammy-uddelingen.

»Det er ligesom den slægtning, du hele tiden tror kommer til at forbedre sig, men de ændrer sig ikke. Den anden dag sagde jeg, at The Weeknd var sikker på enten album of the year eller song of the year, men det går bare aldrig den vej. Det her er et godt tidspunkt for nogle til at starte noget nyt, som vi kan bygge op over tid og give videre til de næste generationer«, afslutter Drake sin kommentar på Instagram.

Videre i sin Story indikerer Drake også, at navne som Lil Baby, Pop Smoke, Popcaan og Partynextdoor er blevet forbigået ved årets nomineringer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af