Kim Kardashian deler et digt af Kanye West, der senere blev til en ikonisk sang

Kim Kardashian deler et digt af Kanye West, der senere blev til en ikonisk sang
Kim Kardashian og Kanye West (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I weekenden fyldte Kanye West-klassikeren ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ ti år, hvilket vi her på sitet har fejret med en række artikler om albummet og dets tilblivelse. Men vi er selvfølgelig ikke de eneste, der har lagt mærke til dét jubilæum.

Kim Kardashian har lykønsket sin mand med albummets runde fødselsdag på Instagram, hvor hun har delt et parbillede samt inkluderet et foto af et meget interessant fødselsdagskort.

Det drejer sig nemlig om et kort, Kanye West gav Kim Kardashian på hendes 30-års fødselsdag, og som inkluderer et digt, der vil se meget bekendt ud for mange af rapperens fans. Det indeholder nemlig linjer, der senere ville være at finde på ‘Lost In the World’ fra ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»For dem, der ikke kender historien bag ‘Lost In the World’«, skriver Kim Kardashian: »Kanye kunne ikke finde på dele af teksten, men indså så, at han havde det i et digt, han skrev til mig på fødselsdagskortet, han gav mig på min 30-års fødselsdag. Han tog digtet og skabte sangen«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af