Kom helt ind i Yung Leans fascinerende sind, når Soundvenue pæsenterer dokumentaren ‘Yung Lean: In My Head’

Kom helt ind i Yung Leans fascinerende sind, når Soundvenue pæsenterer dokumentaren ‘Yung Lean: In My Head’
Yung Lean. (Foto: Björn Tjärnberg)

Selv om Jonatan Leandoer aka Yung Lean er en global stjerne og Skandinaviens største hiphopeksport, er han samtidig noget af et mysterium.

Den selvudnævnte Sad Boy startede som en artist, der dyrkede hiphoppens klicheer og sin egen tristesse, men med årene er det blevet tydeligt, at der altid har været noget personligt og dybtfølt på spil i hans musik.

Nu kan du komme helt ind i Yung Leans sind med dokumentaren ‘Yung Lean: In My Head’, som Soundvenue har den store fornøjelse af at præsentere i Empire Bio fredag den 27. november kl. 21.30 med en introduktion af Kristian Karl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen har noget af en historie at fortælle.

For samtidig med, at den svenske rappers musik er gået fra en slags spacey protoversion af emo-rap til noget helt anderledes og genrenedbrydende, har Yung Lean også gennemgået nogle personlige rystelser. Han har kæmpet med stofmisbrug, været indlagt på et psykiatrisk hospital og mistet sin manager, der også var en tæt ven.

Rapperens liv har været en både forfærdende og fascinerende historie: Yung Lean er gået fra at være en svensk dreng, der på ekstremt uventet vis fik global succes via virale videoer, til at havne i en sump af stoffer og angst til at blive en stjerne på sin helt egen måde.

Køb billet HERog tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue præsenterer: ’Yung Lean: In My Head’
Fredag 27. november kl. 21.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af