Se James Blake følsomme cover af Frank Oceans ‘Godspeed’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På den nyligt udgivne ep ‘Untold’ vendte James Blake for en stund tilbage til den dansable og klubbede lyd, der dominerede i starten af hans karriere. Men der skulle ikke gå længe, før den britiske musiker igen var tilbage i sit følsomme crooner-hjørne.

I torsdagens udgave af Jimmy Fallons ’The Tonight Show’ bød den 32-årige sanger nemlig på et smukt cover af sangen ’Godspeed’ fra Frank Ocean-albummet ’Blonde’. Ligesom i originalen bruger James Blake kun få, kraftfulde virkemidler: Sin egen stemme og et piano. For at give stemningen et lille ekstra nøk, foregik hans optræden ydermere i en solbeskinnet udestue.

Se hans optræden i videoen herover.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af