Thor Farlov fra Citybois har lige udgivet et soloalbum produceret af Jens Ole McCoy – Sivas og Kesi gæster

Thor Farlov fra Citybois har lige udgivet et soloalbum produceret af Jens Ole McCoy – Sivas og Kesi gæster
Thor Farlov.

Når man går solo fra sin ekstremt succesfulde, men også lidt boyband-agtige popduo, kan man lige så godt gøre det ordentligt! Måske er det sådan, Thor Farlov har tænkt. For Citybois-medlemmet har netop surprise-udgivet sit første album i eget navn, og det ligner umiddelbart en udgivelse, der finder en helt ny vej for sangeren.

‘Nye minder’ er nemlig produceret fra start til slut af Jens Ole McCoy, der var den ene halvdel af Ukendt Kunstner og desuden har lavet musik for Kesi, Noah Carter og en masse andre. Man gør vist ikke nogen sure ved at sige, at McCoy i det hele taget er en af Danmarks bedste og mest prominente hiphopproducere.

Hiphop-indflydelsen kan også ses på gæstelisten til ‘Nye minder’, hvor man finder både Kesi og Sivas. Begge de singler, som Thor Farlov har udgivet i år, er desuden med på albummet – både den disco-lænende ‘Alene’ samt den mere tunge ‘Mansion’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har faktisk også talt med den unge sanger om den nye udgivelse, hvilket du kan læse meget mere om i et stort interview, der udkommer mandag. Her havde Thor Farlov blandt andet følgende at sige om, hvordan det var at indspille albummet med Jens Ole McCoy i Los Angeles:

»Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke vidste, hvad fuck jeg gik ind til. Vi havde kun kort talt om, hvad vi skule lave. Så kom jeg ind i et kæmpe Michael Jackson-agtigt studie. Et rigtigt L.A.-studie, hvor man bare får lyst til at lave hits. Det første, Jens spillede for mig, var ’Alene’-beatet. Efter det fandt jeg hurtigt ud af, at det her kunne være det, jeg havde drømt om«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af