Hør Billie Eilish synge et cover af sin yndlings The Beatles-sang

Hør Billie Eilish synge et cover af sin yndlings The Beatles-sang
Billie Eilish til Oscars 2020. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Vi har fået mange coversange i 2020. Det er nok bare det, der sker, når man tvinger massevis af musikere til at blive indendøre med ikke meget andet end deres instrumenter at lege med. Især Miley Cyrus har skudt den ene nyfortolkning af efter den anden – blandt andet en version af Billie Eilish’ ‘My Future’, der fik den yngre artist til at græde.

Nu er Billie Eilish selv klar med et friskt cover. Den 18-årige sanger har nemlig kastet sig ud i ‘Something’ af selveste The Beatles, der i Eilish’ hænder bliver meget stille og minimalistisk – næsten lidt a la balladerne sidst på debutalbummet ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det nye cover er ikke første gang, Eilish har erklæret sin kærlighed til Beatles. I december 2019 spillede hun således ‘I Will’, da hun var med til Carpool Karaoke, og til Oscar-showet i februar optrådte hun med ‘Yesterday’. Billie Eilish har desuden talt om ‘Something’, da hun skulle pege på sine favoritsange i sit radioprogram hos Apple Music.

»Jeg kan huske, at jeg lyttede til den sang, da jeg var forelsket. Den sang har virkelig ramt mig igen«, sagde hun ved den lejlighed:

»Jeg synes, teksterne siger noget, jeg næsten ikke kan høre. Jeg føler, mange siger noget lignende, men jeg synes, at kun The Beatles kunne sige ting på præcis den måde (…) Det her er nok den af alle deres sange, som jeg elskede mest, da jeg voksede op. Det er den, der er blevet med mig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af