Billie Eilish er fanget i en neon-labyrint – se hende spille ‘Therefore I Am’ til American Music Awards

Billie Eilish er fanget i en neon-labyrint – se hende spille ‘Therefore I Am’ til American Music Awards
Billie Eilish til Grammy Awards, januar 2020. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Efter en række mere stille sange vendte Billie Eilish tilbage til den overlegne, pulserende stil fra hits som ‘Bad Guy’, da hun udgav singlen ‘Therefore I Am’ for ti dage siden. Sangen udkom sammen med en musikvideo (instrueret af popsangeren selv), hvor en håndholdt iPhone filmer hende, mens hun laver ballade i et lukket shoppingcenter.

Dén intime stil fra musikvideoen fortsatte Eilish, da hun spillede det nye nummer live for første gang til American Music Awards her i weekenden. For i stedet for det helt store, bombastiske sceneshow fik vi en masse closeups af sangeren, der var fanget i klaustrofobiske korridorer inde i noget, der lignede en neon-labyrint.

Optrædenen til American Music Awards var den seneste etape af et ekstremt aktivt år for Billie Eilish. Hun har således streamet hjemmekoncerter, skabt en ret skelsættende virtuel koncert og optrådt med sin James Bond-sang ‘No Time to Die’ hos Jimmy Fallon. Ikke engang en pandemi kan åbenbart sætte en stopper for det 18-årige popfænomen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af